Runnersworld Arnhem

Runnersworld Arnhem

Runnersworld Arnhem stelt haar winkel beschikbaar als startplaats voor een of meerdere gezamenlijke trainingen in 2016. Daarnaast vinden er twee informatieavonden plaats in de winkel nabij het centrum van Arnhem. De eerste is op woensdagavond 7 oktober 2015; inloop van 18:00 uur en start van de avond om 19:30 uur.

Op zoek naar het beste hardloopadvies in Arhem?
Dan is een bezoek aan Runnersworld Arnhem zeer de moeite waard. Runnersworld Arnhem beschikt over zeer geavanceerde aanmeetapparatuur waarmee de klant een advies op maat kan krijgen tijdens het aanmeten van de juiste hardloopschoenen.
Een juiste schoen is van heel groot belang tijdens het uitoefenen van je favoriete sport en is voor zowel de recreatieve als fanatieke loper/ster van groot belang. Het voorkomt blessures, verbetert de sportprestatie maarbovenalgeefthetmeersportplezier.Tijdenshet aanmeten/filmen wordt er naar verschillende punten gekeken zoals: loopstijl, voetstand voetafwikkeling en wat je loopdoelen zijn.

Dit alles wordt begeleidt door deskundig personeel. “”Na het analyseren van deze informatie worden de voor de klant beste schoenen geselecteerd” aldus Peter Anbeek, gediplomeerd sportpodoloog en werkzaambijRunnersworldArnhem.

Na het passen van deze schoenen wordt er samen met de klant een keus gemaakt welke schoenen het mogen worden.
Deze loopanalyse is bij aanschaf van een paar hardloopschoenen geheel gratis en is een geweldige service naar de klant toe. Runnersworld Arnhem is dé winkel voor de beginnende en de gevorderde loper die op zoek is naar het beste advies en de beste producten om mee te lopen.
begroeten?

Het team van Runnersworld Arnhem staat klaar om je Adres gegevens:
te adviseren bij de aanschaf van hardloopschoenen, hardloopkleding, sportbeha’s, sportvoeding en alles wat met hardlopen te maken heeft.

Runnersworld Arnhem,
Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 68a
828 BT Arnhem
Tel.026 442 42 23
Website Runnersworld Arnhem
info@runnersworldarnhem.nl

Ga naar overzicht