Arrangement

Arrangement

Arrangement
In vergelijking met andere Nederlandse touroperators is het CliniClowns-arrangement erg volledig. Dit betekent professionele en ervaren begeleiding, een hotel op een toplocatie en vele leuke extra’s voor jou als deelnemer van Team CliniClowns!
Aan het arrangement zijn sponsorvoorwaarden verbonden. Het arrangement van deze vierdaagse reis bestaat uit:

Startbewijs voor de Berlijn Marathon op zondag 29 september 2019
Drie hotelovernachtingen in Berlijn Op basis van eigen vervoer; logies en een gedeelde tweepersoonskamer
IBIS Budget Berlin Kurfürstendamm: een toplocatie tegenover het beroemde warenhuis KaDeWe. Metrostration op 100m van het hotel. Binnen 20 minuten ben je bij de start- en finishlocatie.
Gezamenlijk programma (optioneel) Bezoek aan de Marathonexpo (voor het ophalen van jouw startnummer); Frühstücklauf op zaterdagmorgen
CliniClowns hardloopclinics Intensieve begeleiding door professionele marathontrainers en sportfysiotherapeut tijdens zes trainingen en twee hardloopevenementen
De sportfysiotherapeut De sportfysiotherapeut is bij de trainingen in Nederland aanwezig en staat je met raad en daad bij tijdens de trainingen én in Berlijn
Advies op maat Een individueel trainingsschema en handige tips over training voeding en materiaal
Gratis deelname aan twee loopevenementen In de voorbereiding op de Berlijn Marathon: de Halve van Nijkerk (halve marathon; 5km of 10km) en de Bridge to Bridge Arnhem (10 Engelse Mijlen; 10km of 5km)
Loopshirt met je eigen naam en ruimte op de kleding voor logo's van persoonlijke sponsoren

Hotel
Het Ibis Budget Berlin Kurfürstendamm ligt op een uitstekende locatie in het westen van Berlijn, tegenover het beroemde warenhuis KaDeWe. Vlakbij vind je de Kurfürstendamm, waar je in vele (exclusieve) winkels kunt shoppen. Het hart van Berlijn bereik je snel en eenvoudig met de U-Bahn. Station Wittenbergplatz ligt op slechts 100 meter van het hotel.
De modern ingerichte, compacte kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en apart toilet, telefoon, kabel-payTV, haardroger, airconditioning, minibar en gratis WiFi. Je kunt je auto tegen betaling parkeren op de beveiligde parkeerplaats van het hotel.
Per metro zijn start en finish binnen 20 minuten te bereiken.

Touroperator TUI Sports
Onze partner TUI Sports verzorgt de reis naar Berlijn en het verblijf in het hotel. TUI Sports heeft meer dan 25 jaar ervaring met reizen naar de grootste marathons ter wereld. TUI Sports is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties en fondsen: SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Dit geeft jou als reiziger veel zekerheid.

SGR        anvr_logo_2932       logo-calamiteitenfonds.6.b958

Ons arrangement is exclusief:

  • Vervoer naar Berlijn; deze reis is op basis van eigen vervoer
  • Reisverzekering, annuleringsverzekering, sportblessuredekking
  • Bijdrage calamiteitenfonds en boekingskosten/administratiekosten
  • Fooien en persoonlijke uitgaven
  • Niet genoemde maaltijden en consumpties

Extra’s om bij te boeken via TUI Sports:

  • Extra verlenging van je reis
  • Extra reisgenoten bijboeken
  • Reisverzekering, annuleringsverzekering, sportblessureverzekering