Rachelle Wever

Heerlen 29 jaar

Mijn naam is Rachelle Wever.
Ik ben 29 jaar en ik heb al zoveel avonturen meegemaakt, plaatsen die alleen in dromen bestaan gezien, interessante en lieve mensen ontmoet. Ik werk nu voor een bedrijf waar gezondheid centraal staat en waar ik elke dag met veel passie naartoe ga. Ik ren met mijn ziel en vind geluk en plezier in de uitdaging van het hardlopen. Ik heb een lieve familie die van me houdt en er is een lieve, knappe man in mijn leven. Ik kan niet om meer vragen. Mocht ik ernstig ziek worden dan kan ik tegen mezelf en mijn familie zeggen dat ik heb geleefd.
Maar een kind kan dat nog niet zeggen. Een kind begint nog maar net aan zijn of haar spannende avonturen. Een kind hoort de kans te krijgen nog zoveel te leren en de familie moet de kans krijgen nog zoveel van hen te genieten. Ze moeten nog zoveel tijd samen doorbrengen in plaats van in ziekenhuizen. Ze moeten samen liefhebben, genieten en lachen.
Zij kunnen niet, zoals ik dat kan, tegen zichzelf zeggen dat ze hebben geleefd. Zij en hun familie staan machteloos. En ik kan ze niet beter maken.
Maar ik kan wel met mijn gezonde en sterke lichaam me fysiek inzetten om zo geld op te halen om ze een lach te schenken. Ik kan ze hoop, steun, aandacht en zelfs zoiets kleins als een lach geven. Ik kan een gloeiende ster een vonk schenken waardoor deze weer feller en mooier gaat stralen. Ik kan door een kleine prestatie een beetje verdriet en pijn wegnemen. En ik hoop dat ze misschien daardoor ook weer een beetje harder kunnen vechten. Misschien dat ze daardoor weer een beetje beter worden. Ze gelukkiger worden. Ze weer echt kunnen lachen. En dat gevoel, gelukkig zijn en kunnen lachen. Ik denk niet dat er een mooier geschenk is dan dat.

Let’s put a spark of laughter in the small hearts that fight big battles…

 

Ingezameld bedrag

€ 157,00

Streefbedrag

€ 2000,00

8% behaald
10 kinderen kunnen met dit bedrag bezocht worden.
Sponsor mij

Sponsoren van Rachelle

Datum Naam Bericht Sponsorbedrag
06-03-2019 Brenda Kamps Veel succes!! € 10,40
04-03-2019 Remco Knubben Heel veel succes. Super dat je dit doet. € 20,40
04-03-2019 Esther & Davy Zet hem op!!! € 20,40