Trainingsbegeleiding

Trainingsbegeleiding

Professionele trainers en fysiotherapeuten

Trainingsbegeleiding
Het lopen van 42,195 km door The Big Apple vergt een goede voorbereiding. Samen met een team van professionals sta je niet alleen voor deze uitdaging. Of je nou een hardloper op gevorderd niveau bent of voor het eerst de hardloopschoenen aantrekt: voor elk niveau is er passende begeleiding!

Deze begeleiding houdt niet op bij vertrek op Schiphol. In New York staat het team ook voor jou klaar om te zorgen dat je gezond en blij de eindstreep van de marathon haalt.

Wat biedt het Team CliniClowns jou:

logo CC neus Tien groepstrainingen (niet verplicht) incl. begeleiding van trainers en fysiotherapeuten

logo CC neus Gratis deelname aan een aantal hardloopevenementen (niet verplicht)

logo CC neus Professionele begeleiding van sportfysiotherapeut

logo CC neus Presentaties over gezond en verstandig trainen, voeding, kleding, sporttesten

logo CC neus Persoonlijke begeleiding: direct advies, via de online trainingstool maar ook direct via mail, telefoon, Whatsapp en Facebook

Intake + individueel trainingsschema op maat. Bij het opstellen van een individueel trainingsschema houden we rekening met o.a.: het instapniveau, loopsnelheid, beschikbare tijd voor training, beoefening van andere sporten, vakanties, belastbaarheid, algehele gezondheid en gevoeligheid voor blessures. Wij denken graag met je mee, zodat je op een ontspannen en verantwoorde wijze deze trainingsperiode doorkomt.

Professionele trainingsbegeleiding
Bram Som en Sabine de Vries van FysioHuis vormen het trainingsduo van team CliniClowns. Sabine in de dubbelrol van trainer en fysiotherapeut. Zij zullen in 2017 ook weer paraat staan om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de Marathon van New York. Bram en Sabine stellen kwaliteit boven kwantiteit en brengen veel variatie aan in trainingen en trainingsschema om de kans op blessures te verkleinen. Al jaren een succesformule die zij elk jaar verder ontwikkelen.

15000663_735696126584099_2975556952338600874_o                  10734232_742462135848233_6506098377308099081_n

                    Bram Som                                                                     Sabine de Vries

Reisleiding in New York
Speciaal voor het CliniClowns marathonteam gaat de eigen fysiotherapeut mee naar New York. In vergelijking met andere touroperators is dit uniek. Dit betekent medisch advies op maat en aansluitend op de eventuele behandelingen voorafgaand in Nederland.

Naast de fysiotherapeut staan ook ervaren marathontrainers aan jouw zijde in New York. Zij verzorgen in New York de laatste trainingen en geven handige tips over de juiste voeding, de rustmomenten in ‘the city that never sleeps’ en de laatste procedures rondom de marathon.