Eerste weken

 

20170704_113541

Week 2 van start. En wat is er al veel gaande in mijn hoofd!
Natuurlijk won ik om te beginnen die lekkere bollen van @bakkerijoegema . Zo leuk om te horen dat 1 van mijn acties om geld op te halen voor #Cliniclowns nu al een succes is!
Vandaag even koffie gedaan bij #sportcafedeoostwal en alles wat ik hoopte lijkt misschien wel uitvoerbaar ook????
Binnenkort weer in gesprek met Mike Karels en Petra Karels? zodra wij meer kunnen melden gaan jullie dat zeker overal vernemen!

En telefonisch contact gehad met nog een locatie. Spannend spannend!! Ook hun staan open voor mijn ideeën en volgende week gaan we rond de tafel. 

Wauw wauw mensen. Wat een geweldig gevoel.
Onze teller deze week : € 370.40

 

Bedankt!!!! X nic

 

20170712_112235

Week 3.
Ik kan mij nog niet voorstellen dat het elke week  zo’n feest kan zijn. Maar jeetje weer een geweldige week gehad. ??
Nadat ik die geweldige clinibollen had gewonnen en kaartjes van Ed Sheeran heb gekocht en de extra kaarten verkocht kon mijn week eigenlijk al niet stuk.
En we hebben weer donaties ontvangen (dank jullie wel!!).

De training voor de marathon gaat ook gewoon door. We mogen mee doen met de bridge to bridge arnhem. Zo gaaf dat de begeleiding tot in de puntjes wordt geregeld! En dat dit soort evenementen erbij horen. ??
Verder proberen we door krachttraining en hardloopsessies ons steeds beter en sneller te maken. 42km is niet niets! En vooral in NYC! ?We hebben er zoveel zin in.  Maar rustig aan en oppassen voor blessures. We hebben nog ruim een jaar. ??

 

Vandaag hebben we een super leuk gesprek gehad bij locatie zwembad de bever. We hebben een datum geprikt en wat ideeën? besproken. Er is weer zoveel mogelijk! ?? Ontzettend dankbaar zijn we. ? De zorgen over dat er misschien niemand komt heb ik totaal niet.
Dit gaat geweldig worden! ?Een groot kinderfeest waar ook ouders zich kunnen vermaken ( en anders lekker genieten van de blijde gezichtjes).  Alleen duimen dat er wat hulp van boven komt ? !!
Nu lekker starten met sponsors zoeken voor de puntjes op de i en vrijwilligers regelen voor het feest en onze plannen.  Jullie horen hier meer over #wordtvervolgd #2018 #zwembaddebever #cliniclowns 

  20170731_221223

Week 5 en 6.
Trainen. Trainen. Trainen. Chocola. Trainen.

Overal waar ik kom krijg ik groen licht.
Zoveel plekken/projecten/emails gehad, dat ik besloten heb even tot eind augustus te wachten met nieuwe mensen aan te spreken. Het overweldigd mij hoeveel liefde en inzet iedereen heeft. Ik geef zoveel mogelijk terug maar moet ook om mezelf denken. Dus voorlopig even goed zo en lekker genieten van wat er nu al gebeurd. Respect. ?

Gisteren de 7e training van de @NYMvoorCC 2017 mee mogen doen. Paar mensen het hemd van het lijf gevraagd  (sorry Bram ?). En genoten van het heerlijke team 2017. Toppers!
#mulzand #bos #krachttraining #leerzaam
Echt helemaal kapot. Thuisgekomen merkte ik dat mijn benen echt toe waren aan hun bed.
Maar na flink wat water, sushi, en mijn eigen  kuiten te hebben gemasseerd mochten ze pas naar bed. Gevolg: ik voelde me perfect vanochtend. Grote verbazing omdat ik mijn peesplaat behoorlijk voelde gisteren. 
Dit geeft dus behoorlijk goede hoop dat ik de halve in disney met een goede tijd ga doen. #happydance ???

Ook deze weken weer gedoneerd door jullie schatten. Wauw. Wat trots ben ik. 
Ook namens Gerard bedankt.
En namens alle kinderen!

 

X nic

Blog door: Admin admin