Trainingsbegeleiding

Trainingsbegeleiding

Professionele trainingsbegeleiding
Het lopen van 42,195 km vergt een goede voorbereiding. Samen met een team van professionals sta je niet alleen voor deze uitdaging. Of je nou een hardloper op gevorderd niveau bent of voor het eerst de hardloopschoenen aantrekt: voor elk niveau is er passende begeleiding!
Deze begeleiding houdt niet op bij de voorbereiding in Nederland. In New York staat het team ook voor jou klaar om te zorgen dat je gezond en blij de eindstreep van de marathon haalt.
Wat biedt het Team CliniClowns jou:

  • Acht groepstrainingen (niet verplicht) incl. begeleiding van trainers en fysiotherapeuten
  • Gratis deelname aan een tweetal hardloopevenementen (niet verplicht)
  • Professionele begeleiding van sportfysiotherapeut
  • Presentaties over gezond en verstandig trainen, voeding, kleding, sporttesten
  • Persoonlijke begeleiding: direct advies, via de online trainingstool maar ook direct via mail, telefoon, Whatsapp en Facebook

Intake + individueel trainingsschema op maat  
Bij het opstellen van een individueel trainingsschema houden we rekening met o.a.: het instapniveau, loopsnelheid, beschikbare tijd voor training, beoefening van andere sporten, vakanties, belastbaarheid, algehele gezondheid en gevoeligheid voor blessures. Wij denken graag met je mee, zodat je op een ontspannen en verantwoorde wijze deze trainingsperiode doorkomt.

Reisleiding in New York
Speciaal voor het CliniClowns marathonteam gaat de eigen fysiotherapeut mee naar New York. In vergelijking met andere touroperators is dit uniek. Dit betekent medisch advies op maat en aansluitend op de eventuele behandelingen voorafgaand in Nederland.
Naast de fysiotherapeut staan ook ervaren marathontrainers aan jouw zijde in New York. Zij verzorgen in New York de laatste training(en) en geven handige tips over de juiste voeding, de rustmomenten en de laatste procedures rondom de marathon.