Sponsorvoorwaarden

Sponsorvoorwaarden

Definitieve sponsorvoorwaarden Tokyo Marathon 2020 (versie vrijdag 2 augustus 2019):

 1. We vragen je minimaal € 6.600 te werven voor CliniClowns.
 2. Als tegenprestatie voor jouw inzet als fondsenwerver voor CliniClowns ben je verzekerd van een startbewijs voor de Marathon van Tokyo. Plus de vliegreis van en naar Tokyo en vijf hotelovernachtingen in Tokyo, CliniClowns-loopshirt, elf gezamenlijke trainingen, gratis deelname aan twee loopevenementen in Nederland, persoonlijke schema’s en begeleiding door een ervaren trainer en fysiotherapeut bij de trainingen én in Tokyo. Via deze link vind je de inhoud van het reisarrangement terug. Niet inbegrepen bij het reisarrangement en dus voor eigen kosten zijn: boekingskosten, eventueel af te sluiten reisverzekering/annuleringsverzekering al dan niet met sportblessuredekking, extra te boeken nachten, andere vluchten, meenemen van (een) supporter(s), aanschaf van het officiële Tokyo Marathon 2020 jasje, maaltijden en andere persoonlijke uitgaven in Tokyo.
 3. Op donderdag 22 augustus 2019 dien je bij onze reispartner TUI je reis geboekt te hebben via het formulier dat alle ingeschreven deelnemers op vrijdag 2 augustus 2019 via info@loopvoorcliniclowns.nl op vrijdag 2 augustus 2019 hebben gekregen. Indien je reis niet uiterlijk op donderdag 22 augustus 2019 geboekt is bij onze reispartner TUI, beschouwen we dat als een annulering zoals genoemd onder artikel zeven a (7a).
 4. Op vrijdag 23 augustus 2019 dient minimaal € 2.500 op je persoonlijke online-wervingspagina op deze website te staan. Indien dat niet het geval is, dien je op dat moment bij te storten tot minimaal € 2.500. Als je niet bijstort, annuleren we je reis. Bij een annulering zal het tot dan toe geworven bedrag volledig toevallen aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).
 5. Op vrijdag 15 november 2019 dient minimaal € 4.400 op je persoonlijke online wervingspagina op deze website te staan. Dat is 67% van het totale, minimale te werven bedrag van € 6.600. Indien dat niet het geval is, dien je op dat moment bij te storten tot minimaal € 4.400. Als je niet bijstort, annuleren we je reis. Bij een annulering zal het tot dan toe geworven bedrag volledig toevallen aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).
 6. Op vrijdag 31 januari 2020 dient het volledige bedrag van € 6.600 op je persoonlijke online wervingspagina te staan. Indien dat niet het geval is, dien je het resterende bedrag zelf bij te storten. Indien je niet bijstort, zal je je vliegtickets niet ontvangen. In een dergelijk geval zal het tot dan toe geworven bedrag volledig toevallen aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).
 7. Annuleren, drie periodes:
  1. Mocht je je deelname annuleren in de periode vrijdag 2 t/m donderdag 22 augustus 2019 (= periode dat het aantal startbewijzen voor Tokyo 2020 toegewezen aan CliniClowns bekend alsmede de reisvoorwaarden en definitieve sponsorvoorwaarden) door je reis niet te boeken bij onze reispartner TUI via de link genoemd onder artikel drie (3) dan zal er geen reis geboekt worden en vervalt je recht op het startbewijs voor de Tokyo-marathon 2020. Indien je besluit om niet deel te nemen, zal het tot dan toe geworven bedrag volledig toevallen aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).
  2. Bij een annulering in de periode vanaf vrijdag 23 augustus t/m donderdag 14 november 2019 van je deelname én daarmee de reis naar Tokyo beschreven onder artikel twee (2) dien je te voldoen aan het minimale te werven bedrag van € 2.500 genoemd in artikel vier (4), ook als je je reis om zwaarwegende redenen, zoals ziekte, overlijden in de familie, sportblessure moet annuleren. Je kunt je voor eigen kosten verzekeren voor dit soort zaken middels een reisverzekering al dan niet met aanvullende sportblessuredekking. Het bedrag dat de verzekering eventueel uitkeert, kun je dan aanwenden om het minimaal te werven bedrag van € 2.500 op je online wervingspagina te halen indien van toepassing. Bij een annulering in deze periode, zal het volledige tot dan toe geworven aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).
  3. Bij een annulering in de periode vanaf vrijdag 15 november tot en met donderdag 30 januari van je deelname én daarmee de reis naar Tokyo beschreven onder artikel twee (2) dien je te voldoen aan het minimale te werven bedrag van € 4.400 genoemd in artikel vijf (5), ook als je je reis om zwaarwegende redenen, zoals ziekte, overlijden in de familie, sportblessure moet annuleren. Je kunt je voor eigen kosten verzekeren voor dit soort zaken middels een reisverzekering al dan niet met aanvullende sportblessuredekking. Het bedrag dat de verzekering eventueel uitkeert, kun je dan aanwenden om het minimaal te werven bedrag van € 4.400 op je online wervingspagina te halen indien van toepassing. Bij een annulering in deze periode, zal het volledige tot dan toe geworven aan CliniClowns en vervallen je aanspraken op de tegenprestatie genoemd onder artikel twee (2).